Brand
Følg brandinstruksen i lejligheden. Brandvæsenet kan alarmeres på 113.

Børnestole
Kan lånes på kontoret.

 

CykelDer er mulighed for at leje en cykel med hjælp pris pr. Dag  Dkk. 75,00. Depositum 250,00,-

Ekstra opredning
I de fleste af vores hotellejligheder kan vi tilbyde opredning til en eller to personer, så du og din familie kan bo samlet. Hør nærmere ved reservation.

Fryseboks
Man kan låne en mindre fryseboks på kontoret. Desuden råder Nordbo over en større fryser, hvis du har mange frysevarer.

Føntørrer
Kan lånes på kontoret.

Gryder
Alle lejligheder er udstyret med normale gryder, men har du brug for større gryder til for eksempel suppe, kan de lånes på kontoret.

Kaffe og te
Når du ankommer, byder vi på kaffe og te i lejligheden. De efterfølgende dage kan du selv lave det i lejlighedens køkken.

Læge og ambulance
Ved ulykker kan ambulance tilkaldes på +299 344 112. Sundhedsklinikken kan i åbningstiden hverdage 8.00 - 15.30 kontaktes på telefon +299 80 11 11. Uden for åbningstiden telefon +299 34 44 00.

Nøgler
Ved ankomst i kontortiden 8 – 18 udleveres nøglen på kontoret på Vandsøvej. Uden for kontortid hentes nøglen i nøgleboksen på enten Vandsøvej eller Samuel Kleinschmidtsvej. Vi kan også aftale, at du kan få nøglen udleveret i lufthavnen.

Mirobølgeovn
Alle Nordbos gæster kan låne en mikrobølgeovn på kontoret.

Politi
Politiet kan kontaktes på telefon 70 14 48.

Post
Hvis du skal bo hos os i længere tid, er du velkommen til at benytte dig af Hotel Nordbos postadresse, Postboks 1470, 3900 Nuuk til din post. Så sørger vi for, at du får dine breve og pakker.

Rengøring
Hotellejlighederne bliver rengjort en gang om ugen samt i forbindelse med fraflytning. Ønsker du ekstra rengøring eller skift af linned, kan det aftales med kontoret. 

Rygning
Nordbo er røgfrit overalt indendørs.

TV
Der er fjernsyn i alle hotellejlighederne med gratis adgang til alle kanaler. TV-signalet i Grønland kan være ustabilt i perioder med dårligt vejr.

Vand
Nuuk har fint drikkevand, der kan drikkes direkte fra hanen.

Vaskeri
Nordbos gæster kan købe adgang til vaskemaskine og tørretumbler for 100 kroner om ugen inklusive sæbe og skyllemiddel.

Wifi
Wifi er gratis.