Skip to main content

Hold dit selskab på Hotel Nordbo

På Hotel Nordbo står vi klar til at tage godt imod dig og dine gæster.

Uanset om du skal holde et bryllup, en fødselsdag, en konference eller en firmafest, så sørger vi for at det bliver en mindeværdig begivenhed.

På Hotel Nordbo tilbyder vi professionel catering med en bred vifte af muligheder og drikkevarer, der kan tilpasses dine behov og præferencer.

Vi hjælper dig med at skræddersy dit arrangementet til dine præferencer og sikre, at det bliver en mindeværdig og succesfuld begivenhed. Som gæst på Hotel Nordbo vil du opleve en førsteklasses service fra vores erfarne og venlige personale.

De vil sørge for, at dit selskab bliver en vellykket begivenhed og at dine gæster føler sig godt tilpas og velplejede under hele arrangementet.

Vi tilbyder også overnatning til dine gæster, så de ikke behøver at bekymre sig om transport efter festen. 

Send os en forespørgsel på din næste fest

Kontakt vores Restaurant for yderligere information eller bestilling på:

Stemningsfyldte lokaler

På Hotel Nordbo er vi meget glade for kunst – og vi deler selvfølgelig kunsten med hele Nuuk og vores gæster. Derfor er vores hotellet smukt dekoreret med motiver af grønlandske natur.

Når du træder ind i receptionen på Hotel Nordbo, mødes du af et stort vægmaleri af en havørn, der svæver over et grønlandsk vinterlandskab. Maleriet er lavet af kunstneren Miki Jacobsen i forbindelse med Nordbos store om- og tilbygning i 2021.

Dette er med til at give en uforglemmelig helhedsoplevelse som bliver bygget op på vores storytelling omkring maden og ikke mindst de fantastiske omgivelser der findes omkring vores hotel.


Kontakt os endelig og høre mere

Vi står klar på Hotel Nordbo, til at tage godt imod dig og dine gæster.
Har du ønsker, eller spørgsmål, så kontakt Jesper Rønnebech.