Skip to main content

Om os

Velkommen til Nuuk - verdens mindste og nordligste metropol

Vores gæster vender tilbage...

På Hotel Nordbo og Nordbo i Centrum har du det perfekte udgangspunkt for dit ophold, uanset om du er i Grønland for at arbejde eller for at opleve vores smukke hovedstad og land.

 Hotel Nordbo og Nordbo i Centrum har Nuuks hyggeligste og mest moderne hotel lejligheder. Her kan du bo under hjemlige forhold til en fornuftig pris.

Bare spørg vores andre gæster. De kommer nemlig igen og igen og igen.

Fleksible løsninger til erhvervslivet

Nordbo er erhvervslivets foretrukne partner, når virksomheder og organisationer skal indlogere medarbejdere i Nuuk.

Hos Nordbo føler medarbejderne sig hjemme, og de kan selv bestemme farten. Mange sætter pris på hotellejlighedernes velindrettede køkkener, så de selv kan bestemme, hvor, hvornår og hvad de skal spise. Andre sætter stor pris på den centrale beliggenhed, så det er nemt at komme til de gode spisesteder i Nuuks bymidte – og at det i det hele taget er nemt at komme rundt i Nuuk, når man bor på Nordbo.

Nordbos engagerede medarbejdere sætter en stor ære i at finde en løsning for overnatningsbehovet – også selv om det opstår akut. Vi er en lille organisation, der altid finder en løsning.

Vi skal også lige nævne, at Nordbo byder på rimelige priser på hotellejligheder. Det gavner bundlinjen og styrker virksomhedernes konkurrenceevne.

Hos Nordbo ser vi os som en partner, der skal styrke og understøtte kundernes behov. Derfor er vi erhvervslivets foretrukne partner.

Kontorfuldmægtig Betina L. Petersen
Grønlands Politi

Grønlands Politi i Nuuk bruger udover vakantboliger flere forskellige overnatningsmuligheder i Nuuk. Nordbo bruges primært til korte og mellemlange ophold i forbindelse med uddannelse og andre opgaver.

- Vi er meget tilfreds med Nordbo, der altid er imødekommende – også selv om bestillingen kommer med kort varsel. Det volder heller aldrig problemer, hvis vi af en eller anden årsag er nødt til at forlænge opholdet.

- Jeg vil specielt fremhæve Nordbos system med låsekoder, som altid fungerer fint døgnet rundt. Det har stor betydning, hvis for eksempel en person ankommer sent til lufthavnen, f.eks. i tilfælde af dårligt vejr. Medarbejderen kan selv tjekke ind – og vi behøver ikke at skulle hjælpe.

HR-assistent Heidi Lund Hansen
Nukissiorfiit

Nukissiorfiit bruger Nordbo i forbindelse med efteruddannelse og til teknikere og specialister, der skal opholde sig i Nuuk på grund af arbejdet.

- Vi bruger Nordbo, fordi priserne er rimelige, når man tager i betragtning, at lejlighederne ligger centralt tæt på bymidten. Her vil mange af vore medarbejdere gerne bo, så det er nemt at komme rundt.

- Mange af vores medarbejdere rejser meget, og de er trætte af hotelmad, så de vil gerne bo et sted, hvor de selv kan lave mad. Det har også betydning for dem, at hos Nordbo bestemmer man selv tiden – altså ikke noget med, at man skal spise til bestemte tidspunkter, men selv kan sørge for maden, når det passer bedst ind i arbejde og hviletid.

- Vi har altid været tilfredse med servicen, når vi henvender os til Nordbo.

Handyman Carsten H. Jensen
TELE POST Greenland

Tele-Post bruger Nordbo især til medarbejdere, der skal opholde sig i Nuuk over flere dage. Gennemsnitligt taler vi om ophold af cirka en uges længde.

- Vi bruger Nordbo, fordi servicen er helt i top. De er hurtige til at finde løsninger – og finder også ud af at rokere rundt med gæsterne, når et akut behov for overnatning viser sig.

- Værelserne er i en fin kvalitet – og der er altid rent.

- Priserne er fornuftige, og Nordbo er gode.

Hjemlig hygge midt i Nuuk

Nuuk er en spændende by, der tiltrækker masser af turister. Mange af dem bor gerne på Nordbo, for her får de gode faciliteter til en fornuftig pris. Nordbo tilbyder hetelværelser af høj kvalitet, hvor hele familien kan være samlet – og så har Nordbo også værelser i høj vandrehjemsstandard til en pris, hvor alle kan være med.

Mange turister sætter pris på at Nordbos hotel-lejligheders dejlige køkkener. Her kan man selv bestemme menuen, så både tilberedningen og middagen bliver til kvalitetstid for hele familien.

Nordbo er også det foretrukne overnatningssted, når der er store familie-sammenkomster i Nuuk. Vi tilbyder store hotel-lejligheder med mulighed for både opredning og børnesenge, så hele familien kan bo samlet i hjemlige omgivelser.

Nordbo er også et populært overnatningssted, når tidligere Nuummiut vender tilbage for at se ”den gamle by”.

Nordbos gæster er tilfredse. Her er et udpluk af de mange fine anmeldelser, vi har fået på TripAdvisor:

Dansk gæst: ”Hotel-lejlighed beliggende tæt på centrum. Den lejlighed jeg fik tildelt var nyistandsat, ren og lækker, med alt udstyr, hyggeligt indrettet fint wifi og godt med tv-kanaler. De søde piger på kontoret yder top service, venlighed og gode råd til opholdet.” 

Engelsk turist: "Vi boede her i tre nætter, og det var, som vi havde forventet. Enkle, men rene og komfortable. Det var rart at være i stand til at bo i en lejlighed mere uforstyrret end et hotel. Vores lejlighed havde et fuldt udstyret køkken, så vi kunne holde vores omkostninger ved selv at lave mad. Vi ankom efter kontoret var lukket, men fik nøglerne i Air Greenland check-in skranken i lufthavnen. Jeg synes, at dette er et godt alternativ til hoteller i Nuuk.

Norsk gæst: ”Det var et dejligt sted, tæt på alt i Nuuk. Lejligheden var rar og ren. Da jeg var på vej til lufthavnen, der var ingen chance for at få en taxa så ejeren af hotellet tilbød mig og min ven til at tage os. Det er hvad jeg kalder god service!”

Forretningsrejsende: ”Rimelig prissat lejlighed, leveres med (stærkt signal) gratis wifi, der er afgørende for den moderne rejsende, og det er værd at nævne, at selv om komplekset ligger meget tæt på byens centrum, vil du bestemt ikke blive holdt vågen af ​​nogen trafik.”

Engelsk gæst: Jeg vil helt sikkert bo her igen. Det ligger i gåafstand til centrum. Værelserne er meget rene og velholdte. Jeg kunne virkelig godt lide den pris på det, og jeg fik et komplet køkken/stue. (…)Jeg var vild med de opvarmede gulve i badeværelset og indgangen.

Vigtige nedslag i Nordbos historie

  • 1998 Allan Jensen og Leif Aagaard køber ejendommen på Vandsøvej. Bygningen er oprindelig opført som udlejningsboliger. Lejlighederne bygges om til 11 selvstændige hotellejligheder.
  • 2003 Hotel Nordbo udvides med seks hotellejligheder.
  • 2008 Hotel Nordbo udvides med yderligere seks hotellejligheder, administrationskontor samt et teknik- og depotrum.
  • 2012 Allan Jensen og Leif Aagaard overtager Centerbo i Nuuks centrum og åbner det som hotellejligheder efter en omfattende renovering. Samtidig åbner det nyindrettede Nordbo Apartments ligeledes i Nuuk centrum.
  • 2016-17 Alle virksomhedens hotellejligheder renoveres med blandt andet nye vinduer, nye tæpper og nyt inventar.
  • 2018 Nordbo strømliner organisationen, og Centerbo og Nordbo Apartments slås sammen til Nordbo i Centrum.
  • Første spadestik tages til 18 nye hotellejligheder og reception. Desuden  som noget nyt i Nordbo-konceptet kursuslokaler og morgenmadsrestaurant. Byggeriet skal stå færdig medio 2020.