Hjemlig hygge midt i Nuuk

Nuuk er en spændende by, der tiltrækker masser af turister. Mange af dem bor gerne på Nordbo, for her får de gode faciliteter til en fornuftig pris. Nordbo tilbyder hetelværelser af høj kvalitet, hvor hele familien kan være samlet – og så har Nordbo også værelser i høj vandrehjemsstandard til en pris, hvor alle kan være med.

Mange turister sætter pris på at Nordbos hotel-lejligheders dejlige køkkener. Her kan man selv bestemme menuen, så både tilberedningen og middagen bliver til kvalitetstid for hele familien.

Nordbo er også det foretrukne overnatningssted, når der er store familie-sammenkomster i Nuuk. Vi tilbyder store hotel-lejligheder med mulighed for både opredning og børnesenge, så hele familien kan bo samlet i hjemlige omgivelser.

Nordbo er også et populært overnatningssted, når tidligere Nuummiut vender tilbage for at se ”den gamle by”.

Nordbos gæster er tilfredse. Her er et udpluk af de mange fine anmeldelser, vi har fået på TripAdvisor:


”Hotel-lejlighed beliggende tæt på centrum. Den lejlighed jeg fik tildelt var nyistandsat, ren og lækker, med alt udstyr, hyggeligt indrettet fint wifi og godt med tv-kanaler. De søde piger på kontoret yder top service, venlighed og gode råd til opholdet.”

                               Dansk gæst


"Vi boede her i tre nætter, og det var, som vi havde forventet. Enkle, men rene og komfortable. Det var rart at være i stand til at bo i en lejlighed mere uforstyrret end et hotel. Vores lejlighed havde et fuldt udstyret køkken, så vi kunne holde vores omkostninger ved selv at lave mad. Vi ankom efter kontoret var lukket, men fik nøglerne i Air Greenland check-in skranken i lufthavnen. Jeg synes, at dette er et godt alternativ til hoteller i Nuuk.

                             Engelsk turist


”Det var et dejligt sted, tæt på alt i Nuuk. Lejligheden var rar og ren. Da jeg var på vej til lufthavnen, der var ingen chance for at få en taxa så ejeren af hotellet tilbød mig og min ven til at tage os. Det er hvad jeg kalder god service!”

                             Norsk gæst


”Rimelig prissat lejlighed, leveres med (stærkt signal) gratis wifi, der er afgørende for den moderne rejsende, og det er værd at nævne, at selv om komplekset ligger meget tæt på byens centrum, vil du bestemt ikke blive holdt vågen af ​​nogen trafik.”

                             Forretningsrejsende


Jeg vil helt sikkert bo her igen. Det ligger i gåafstand til centrum. Værelserne er meget rene og velholdte. Jeg kunne virkelig godt lide den pris på det, og jeg fik et komplet køkken/stue. (…)Jeg var vild med de opvarmede gulve i badeværelset og indgangen.

Engelsk gæst