Glæd dig til dit næste besøg på Nordbo. Vi har netop slået dørene op for 18 spritnye superior-værelser – smagfuldt indrettet i nordisk design og med alt, hvad du behøver, for at gøre hverdagen hyggelig og bekvem, uanset om du er i Nuuk på arbejde eller ferie.

Alt det nye begynder allerede ved ankomsten, hvor vi netop har indviet et helt nyt og rummeligt receptionsområde. Her bliver du bliver modtaget af Nordbos altid venlige personale, som vil gøre alt for at gøre dit ophold til oplevelse.

I receptionen er der også et loungeområde, hvor du kan nyde en kop kaffe og læse en avis, mens du venter på at blive hentet – eller bare har lyst til at slappe af i dejlige omgivelser.

Nu kan du også holde kundemøder, kurser og konferencer på Nordbo. Vi har åbnet en helt ny velindrettet kursusafdeling med alt nødvendigt AV-udstyr – og hvis du har lyst til at se faciliteterne, er du meget velkommen til at spørge receptionspersonalet.

Som noget helt nyt tilbyder vi fra den 1. december også morgenmad i vores nye restaurant. Her kan du samle kræfterne til en dejlig dag i Nuuk med rundstykker, ost og pålæg, kaffe, te og juice.

 

Med udvidelsen råder Nordbo over i alt 70 hotellejligheder centralt beliggende i Nuuk – i gå-afstand tæt på restauranter, butikker, kulturhus og museer.

Fleksible løsninger til erhvervslivet
Nordbo er erhvervslivets foretrukne partner, når virksomheder og organisationer skal indlogere medarbejdere i Nuuk.

Hos Nordbo føler medarbejderne sig hjemme, og de kan selv bestemme farten. Mange sætter pris på hotellejlighedernes velindrettede køkkener, så de selv kan bestemme, hvor, hvornår og hvad de skal spise. Andre sætter stor pris på den centrale beliggenhed, så det er nemt at komme til de gode spisesteder i Nuuks bymidte – og at det i det hele taget er nemt at komme rundt i Nuuk, når man bor på Nordbo.

Nordbos engagerede medarbejdere sætter en stor ære i at finde en løsning for overnatningsbehovet – også selv om det opstår akut. Vi er en lille organisation, der altid finder en løsning.

Vi skal også lige nævne, at Nordbo byder på rimelige priser på hotellejligheder. Det gavner bundlinjen og styrker virksomhedernes konkurrenceevne.

Hos Nordbo ser vi os som en partner, der skal styrke og understøtte kundernes behov. Derfor er vi erhvervslivets foretrukne partner.

Det siger vores kunder 


Kontorfuldmægtig Betina L. Petersen, Grønlands Politi

Grønlands Politi i Nuuk bruger udover vakantboliger flere forskellige overnatningsmuligheder i Nuuk. Nordbo bruges primært til korte og mellemlange ophold i forbindelse med uddannelse og andre opgaver.

- Vi er meget tilfreds med Nordbo, der altid er imødekommende – også selv om bestillingen kommer med kort varsel. Det volder heller aldrig problemer, hvis vi af en eller anden årsag er nødt til at forlænge opholdet.

- Jeg vil specielt fremhæve Nordbos system med låsekoder, som altid fungerer fint døgnet rundt. Det har stor betydning, hvis for eksempel en person ankommer sent til lufthavnen, f.eks. i tilfælde af dårligt vejr. Medarbejderen kan selv tjekke ind – og vi behøver ikke at skulle hjælpe.


HR-assistent Heidi Lund Hansen, Nukissiorfiit

Nukissiorfiit bruger Nordbo i forbindelse med efteruddannelse og til teknikere og specialister, der skal opholde sig i Nuuk på grund af arbejdet.

- Vi bruger Nordbo, fordi priserne er rimelige, når man tager i betragtning, at lejlighederne ligger centralt tæt på bymidten. Her vil mange af vore medarbejdere gerne bo, så det er nemt at komme rundt.

- Mange af vores medarbejdere rejser meget, og de er trætte af hotelmad, så de vil gerne bo et sted, hvor de selv kan lave mad. Det har også betydning for dem, at hos Nordbo bestemmer man selv tiden – altså ikke noget med, at man skal spise til bestemte tidspunkter, men selv kan sørge for maden, når det passer bedst ind i arbejde og hviletid.

- Vi har altid været tilfredse med servicen, når vi henvender os til Nordbo.


Handyman Carsten H. Jensen, TELE POST Greenland

Tele-Post bruger Nordbo især til medarbejdere, der skal opholde sig i Nuuk over flere dage. Gennemsnitligt taler vi om ophold af cirka en uges længde.

- Vi bruger Nordbo, fordi servicen er helt i top. De er hurtige til at finde løsninger – og finder også ud af at rokere rundt med gæsterne, når et akut behov for overnatning viser sig.

- Værelserne er i en fin kvalitet – og der er altid rent.

- Priserne er fornuftige, og Nordbo er gode.