Grønland og dermed også Nuuk er en enestående oplevelse. Naturen byder hver dag på nye fantastiske scenarier og ikke to dage er ens.

Der er derfor masser af seværdigheder og naturen og vores omgivelser er en af de største. Er det første gang du er i Nuuk, bør du helt sikkert forsøge at nå følgende muligheder og seværdigheder:

Har du lyst til at stå på ski, byder Nuuk både på et omfattende løjpenet over næsten hele byen og oplandet til langrend og ved lufthavnen er der et stort alpin-område med skilift og pister i international standard.

Grønland og Nuuk er i sig selv en stor oplevelse, hvor de smukke omgivelser og natur må kategoriseres som en enestående seværdighed.

Fjordsafari, vandreture, opleve Nordlyset eller se nærmere på Grønlands historie. Mulighederne er mange, hvor der er rig mulighed for at gøre dit ophold på Grønland og Nuuk helt unikt. 


Og så skal det da lige nævnes, at den smukkeste oversigt over Nuuk rent faktisk ligger lidt oppe ad skråningen og lige bag ved Centerbo. Hvor du kan se ud over byen og samtidig se Sermitsiaq (1210m), Lille Malene (490 m), Store Malene (790m) og Hjortetakken (1188m).