Skip to main content

Restauranten på Hotel Nordbo

Der bliver kælet for selv de mindste detaljer i et gennemtænkt koncept med ny nordisk mad som vi kalder The taste of the arctic. Vi tager højde for oplevelsen fra gæsten ankommer til restauranten til gæsten igen forlader os med en uforglemmelig helhedsoplevelse som bliver bygget op på vores storytelling omkring maden, vinen og ikke mindst de fantastisk omgivelser der findes omkring Restauranten.

Vores nordiske køkken udspringer af ideen om de smukke naturomgivelser der er i området omkring Hotel Nordbo, arbejdet med de ny nordiske teknikker og kærlighed til velsmagende dansk mad fra bunden. Vejen er årstidernes skiften i køkkenet hvor vi sætter kokke håndværk, velsmag og sæsonens bedste råvarer i fokus. Vi arbejder med bærdygtighed og vores råvare er håndplukket lokalt af vores restaurantionschef Jesper Rønnebech, som du kan kontakte på telefon +299 526646 hvis du har spørgsmål eller maile til jesper@nordbo.gl 

Åbningstider:

  • Morgenmad: Mandag til søndag fra klokken 06.00 til 10.00
  • Frokost: Mandag til lørdag fra 11.30 til 15.30 (lukket indtil januar)
  • Aften: Onsdag til lørdag fra 11.30 til 23.00 (lukket indtil januar)

Start din dag med en dejlig morgenmad, når du bor på Hotel Nordbo

Vi har netop slået dørene op for vores morgenmadsrestaurant.

Her får du en varieret morgenbuffet med både varme og kolde lækkerier - blandt andet bacon, postej og blødkogte æg. Vi byder også på lækkert surdejsbrød, forskelligt pålæg og ost, morgenmadsprodukter som havregryn, cornflakes, yoghurt, frisk frugt samt kager, juice, mælk.

Selvfølgelig også med friskbrygget kaffe og te.

Pris pr. person kr. 135,-

Frokost

Mandag til lørdag fra kl. 11.30 til 15.30

Til frokost serverer vi klassisk dansk mad med et twist samt eksklusivt små nordiske retter af råvare, som er håndplukket hos de bedste producenter rundt i de nordiske og arktiske lande.

Aften

Onsdag til lørdag fra kl. 17.30 til 23.00.

I restauranten sætter vi kokke håndværk, velsmag og sæsonens bedste råvarer i fokus. Her er velsmag og kærlighed til de enkle retter, og råvare en vigtig detalje for os, til at skabe en god madoplevelser for dig som gæst.

Du er altid velkommen til at booke bord telefonisk på +299 526646