Skip to main content

Lejligheder på Nordbo i Centrum

Nordbo i Centrum byder på mange forskellige overnatningsmuligheder i Nuuks centrum – tæt på museer, spændende restauranter, gågaden, Kulturhuset Katuaq med biograf, en lang række virksomheder og den grønlandske centraladministration. Her er noget for enhver smag og til en pris, hvor alle kan være med.

Alle lejligheder og værelser i Nordbo i Centrum er under renovering med blandt andet nye tæpper, nye vinduer og nyt inventar. Alle lejligheder i Nordbo i Centrum er renoveret 2017-18.

Nordbo i Centrum råder over i alt 24 et-værelses og to-værelses hotellejligheder med eget køkken, bad og entre. Desuden byder vi på nogle værelser i høj vandrerhjemsstandard og med fælles køkken, bad og toilet. Det er et god overnatningsmulighed i den grønlandske hovedstad for ikke mindst skoler, institutioner, foreninger og den prisbevidste backpacker.

Skal du opholde dig i Nuuk i længere tid, er det også godt at vide, at Nordbo i Centrum har et vaskeri, hvor du selv kan vaske dit tøj.

Bemærk at billeder og plantegning kun er vejledende. Varierende indretning af lejlighederne kan forekomme.

Gratis WiFi til alle gæster

5 km. fra Nuuk Lufthavn

Hotellejligheder i alle størrelser


Studiolejligheder

Alle vores studiolejligheder er indrettet med enkelt seng, veludstyret mini køkken. Studiolejlighederne er perfekte til længere tids ophold til den solo rejsende.


Studiolejlighed til 2 personer

Studiolejligheden med plads til 2 personer er indrettet med en dobbeltseng med 2 enkeltesenge og med veludstyret mini køkken.


2-værelses lejlighed til 2 personer

2-værelses lejlighed indrettet med stue, veludstyret køkken, spiseplads og separat soveværelse. Soveværelset består af en dobbeltseng med 2 enkelt senge.


2-værelses lejlighed op til 3 personer

2-værelses lejlighed indrettet med stue med mulighed for 1 ekstra opredning, veludstyret køkken, spiseplads og separat soveværelse.


2-værelses lejlighed op til 4 personer

2-værelses lejlighed med mulighed for 2 opredninger, indrettet med en stue, soveværelse og køkken med 4 spisepladser.


2-værelses lejlighed op til 5 personer

Rummelige 2-værelses lejligheder med plads op til 5 personer, separat stue med mulighed for 3 ekstra opredninger, soveværelse og veludstyret køkken

Morgenmad

Start din dag med dejlig morgenmad, som du kan tilkøbe på Hotel Nordbo (ca. 10 minutters gang fra Nordbo i Centrum).

Her får du en varieret morgenbuffet med både varme og kolde lækkerier - blandt andet bacon, postej og blødkogte æg.

Vi byder også på lækkert surdejsbrød, forskelligt pålæg og ost, morgenmadsprodukter som havregryn, cornflakes, yoghurt, frisk frugt samt kager, juice, mælk.

Selvfølgelig også med friskbrygget kaffe og te.

Pris pr. person kr. 150,-

Vaskerum på Nordbo i Centrum

Skal du opholde dig i Nuuk i længere tid, er det også godt at vide, at Nordbo i Centrum har et vaskeri, hvor du selv kan vaske dit tøj. I vaskerummet finder du både vaskemaskine og tørretumbler. Det er gratis at vaske for vores gæster.