Danish
Greenlandic
English
German

Sådan håndterer Nordbo Corona-situationen

Kære gæst på Hotel Nordbo, Nordbo i Centrum og Vandrerhjemmet Illu.

I lighed med resten af det grønlandske samfund er vi naturligvis bekymret for risikoen for Corona/Covid-19 og følger udviklingen tæt. Vore gæsters og personales sikkerhed ligger os meget på sinde, og vi følger naturligvis alle anvisninger fra myndighederne, som vi er i daglig kontakt med.

Bemærk, at alle Hotel Nordbos hotellejligheder har egen indgang fra det fri, og at det er muligt at tjekke ind på både Hotel Nordbo og Nordbo i Centrum uden om receptionen via vores nøgleboks, som findes ved vores to lokationer på Vandsøvej og Samuel Kleinschmidts Vej. Du skal blot sende os en e-mail eller ringe (info@nordbo.gl eller +299 326644) – og så sørger vi for, at nøglen ligger i nøgleboksen, når du ankommer.

Alle Nordbos lejligheder har eget køkken, så du selv kan lave mad. Har du ikke lyst til at gå ud for at handle, sørger vi gerne for at bringe dine indkøb til døren mod et mindre gebyr.

Vi har desuden opgraderet rengøringsprocedurerne overalt. Det betyder blandt andet ekstra rengøring af overflader, telefoner, fjernbetjeninger og toiletter.

Det er en kritisk situation, vi står i, men sammen kan vi gøre meget ved at følge myndighedernes anbefalinger. Vi skal ikke gå i panik, men vise respekt og passe på hinanden:

  • Vask dine hænder grundigt og brug ofte håndsprit
  • Hold afstand til andre gæster og personale
  • Undlad at give hånd, kindkys og kram
  • Host og nys i ærmet ved behov
  • Henvend dig til personalet, hvis der opleves situationer, hvor der kan være risiko for smitte under dit ophold, eller hvis du selv har mistanke om, at du er smittet

Vi har naturligvis også forståelse for, at du i den nuværende situation kan blive nødt til at aflyse eller udsætte din rejse til Nuuk. Hvis det bliver aktuelt, kan du bare ringe eller maile til os – så finder vi ud af det. Hvis du har bestilt dit ophold direkte hos os, vil det ske uden omkostninger. Husk på, at når du bestiller ophold direkte hos Nordbo, er der ingen forudbetaling eller gebyrer.

Lad os stå sammen og tackle den vanskelige situation.