Danish
Greenlandic
English
German

 

Nyheder

14/08-2019

Hotel Nordbo udvider

I sommerferiens løb er Hotel Nordbo på Vandsøvej i Nuuk gået i gang med en større udvidelse, der skal ende med 18 nye hotellejligheder, reception, kursusfaciliteter og en morgenmadsrestaurant.

- Udvidelsen har været undervejs i godt et års tid, men nu er arbejdet gået i gang for alvor, fortæller bestyrelsesformand Allan Bo Jensen.

- Markedet for overnatninger i Nuuk udvikler sig med rivende hast. Det bliver ikke mindre i fremtiden, når den nye lufthavn står færdig, så byggeriet er udtryk for rettidig omhu, siger bestyrelsesformanden.

Bred kundeskare

- Vi henvender os til en meget bred kundeskare, der både tæller håndværkere, konsulenter og forretningsfolk, der opholder sig i Nuuk i længere perioder for at arbejde, men vi oplever også et stigende antal turister, som kommer til Nuuk for både at opleve byens puls og spændende og for mange udlændinge eksotisk kultur. Desuden er der stor efterspørgsel efter vores vandrerhjems-pakke, der tilgodeser skoler, foreninger, institutioner og backpackeres behov for overnatning under ordentlige og rolige forhold til en virkelig fornuftig pris, siger Allan Bo Jensen.

Allan Bo Jensen ejer Hotel Nordbo sammen med direktør Leif Aagaard. Nordbo-koncernen omfatter desuden Nordbo i Centrum, der ligeledes tilbyder hotellejligheder og Vandrerhjemmet Illu, begge på Samuel Kleinschmidtsvej midt i Nuuk.

Mødelokaler og morgenmadsrestaurant

Som noget nyt i Nordbo-sammenhæng byder udvidelsen også på kursusfaciliteter og en morgenmadsrestaurant.

- Vi har mærket en betydelig efterspørgsel efter mødelokaler og muligheden for at holde kurser blandt vores kunder, så nu bliver det også en del af pakken sammen med muligheden for at få morgenmad. For selv om charmen ved Hotel Nordbo blandt andet er veludstyrede køkkener og muligheden for at spise privat, er det altså ikke alle kunder, der har lyst til selv at stå for morgenmaden, forklarer direktør Leif Aagaard.

Byggeriet af ”Det nye Nordbo”, som er arbejdstitlen på byggeriet, har MT Højgaard som hovedentreprenør. Derudover har Brøndum VVS-entreprisen, Arsarnerit el-entreprisen og jord-entreprisen er lagt i hænderne på Byens Entreprenør- og Minørfirma.

Elementbyggeri

Det nye Nordbo bliver efter planen det første byggeri med elementer fra MT Højgaards nye elementfabrik i Qinngorput.

- Vi planlægger at støbe elementerne på fabrikken i løbet af foråret næste år. Fordelen ved at lave elementerne på en fabrik er, at vi dels sparer beton, dels kan arbejde indendørs i vinterperioden, forklarer direktør Jóannes Niclassen fra MT Højgaard.

- Når vejret bliver varmere til juni, kan vi så stille elementerne op til alle tre etager i løbet af tre til fire uger, mens vejret er godt.

Byggeriet af Det nye Nordbo skal efter planen stå færdigt september 2020. Til den tid vil Nordbo-koncernen råde over i alt 70 hotellejligheder.

Hotel Nordbo på Vandsøvej er netop gået i gang med en udvidelse, der skal stå færdig til september næste år.

 

 

På denne byggeplads udvider Hotel Nordbo med 18 nye hotellejligheder, ny reception, morgenmadsrestaurant og kursusfaciliteter. Byggeriet bliver i tre etager.

 

 


 16/04-2019

Receptionist fik svendebrev

Nuka Damsgaard, der arbejder på Nordbo i Nuuk, fik fredag overrakt sit svendebrev som receptionist. Det skete på Techcollege i Aalborg, hvor den teoretiske del af uddannelsen er gennemført, mens den praktiske del foregik i receptionen i Nuuk.

Efter at Nuka Damsgaard havde fået sit svendebrev blev hun lykønsket af sin chef, direktør Leif Aagaard, der glæder sig over, at Nuka har valgt at fortsætte karrieren på Nordbo.

- Vi er meget glade for, at Nuka er tilfreds med sin arbejdsplads og fortsætter sit gode arbejde i vores reception.

- Det er vigtigt for os, at vi kan bidrage til unge menneskers uddannelse, så vi har allerede ansat en ny receptionistelev, der begyndte sin uddannelse 1. april, siger Leif Aagaard.


25/09-2018

Det nye Hotel Nordbo

Vi har netop taget første spadestik til 18 nye lejligheder samt reception. Og som noget helt nyt i Nordbos koncept bliver der kursusfaciliteter og morgenmadsrestaurant. Med denne udvidelse tilgodeser vi fremtidens behov i den grønlandske hovedstad, som vokser markant i disse år. 

Du kan få et indtryk af byggeriet på tegningerne. I første omgang byder arbejdet mest på jordarbejde og udsprængninger, men i 2019 går det egentlige byggearbejde i gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til det nye Hotel Nordbo, når byggeriet står færdigt medio 2020. Velkommen til det nye Hotel Nordbo.

 


23/07-2018

Nordbo strømliner organisationen

Virksomheden forventer stigende efterspørgsel efter hotellejligheder i Nuuk og begynder byggeriet af 18 nye hotellejligheder til efteråret

Nordbo, der i en årrække har drevet hotel og overnatningsvirksomhed i Nuuk, forenkler nu organisationen, så virksomheden består af Hotel Nordbo på Vandsøvej og Nordbo i Centrum, der bliver det nye navn for det tidligere Hotel Centerbo, Vandrehjemmet Illu og Nordbo Apartments.

Den nye og forenklede organisation kommer efter en større renoveringsproces, hvor alle virksomhedens hotellejligheder er blevet opgraderet og renoveret med blandt andet nyt inventar og nye tæpper og vinduer.

Bag Nordbo står virksomhedens grundlægger direktør Leif Aagaard og bestyrelsesformanden Allan Bo Jensen.

- Turismen og markedet for overnatninger i den grønlandske hovedstad er inde i en rivende udvikling. I takt med udviklingen er der et voksende behov for gode og moderne overnatningssteder i Nuuk. Her har vi et godt tilbud til byens mange gæster, der i vore dage efterspørger kvalitet til en fornuftig pris, fortæller Leif Aagaard om baggrunden for, at virksomheden det seneste år har investeret et millionbeløb i renoveringen.

- Vi henvender os til en meget bred kundeskare, der både tæller håndværkere, konsulenter og forretningsfolk, der opholder sig i Nuuk i længere perioder for at arbejde, men vi oplever også et stigende antal turister, som kommer til Nuuk for både at opleve byens puls og spændende og for mange udlændinge eksotisk kultur. Desuden er der stor efterspørgsel efter vores vandrerhjems-pakke, der tilgodeser skoler, foreninger, institutioner og backpackeres behov for overnatning under ordentlige og rolige forhold til en virkelig fornuftig pris, siger Allan Bo Jensen.

- Med det seneste års omfattende renovering har vi konsolideret virksomheden, så vi er godt klædt på til at møde de aktuelle behov på markedet, men vi ser også ind i fremtiden, hvor blandt andet den kommende udvidelse af lufthavnen vil skabe en endnu større efterspørgsel.

- Derfor har vi en udvidelse af Hotel Nordbo på tegnebrættet. Til efteråret indleder vi byggeriet af 18 nye hotellejligheder og en morgenmadsrestaurant. Desuden bygger vi ny reception og får også møderum, siger Allan Bo Jensen.

Byggeprojektet skal stå færdig i slutningen af 2019. Herefter råder Nordbo over i alt 70 hotellejligheder.

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Allan Bo Jensen, Tlf +45 40 15 34 00  Mail: info@allanbojensen.gl


6. juli 2017
Nordbo støtter tsunami-ofre
I forbindelse med Tsunamien lørdag den 17. juni i Nordgrønland, har Nordbo til doneret 10.000 kroner til ofrene og de berørte.