Danish
Greenlandic
English
German

 

Nyheder

25/09-2018

Det nye Hotel Nordbo

Vi har netop taget første spadestik til 18 nye lejligheder samt reception. Og som noget helt nyt i Nordbos koncept bliver der kursusfaciliteter og morgenmadsrestaurant. Med denne udvidelse tilgodeser vi fremtidens behov i den grønlandske hovedstad, som vokser markant i disse år. 

Du kan få et indtryk af byggeriet på tegningerne. I første omgang byder arbejdet mest på jordarbejde og udsprængninger, men i 2019 går det egentlige byggearbejde i gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til det nye Hotel Nordbo, når byggeriet står færdigt medio 2020. Velkommen til det nye Hotel Nordbo.

 


23/07-2018

Nordbo strømliner organisationen

Virksomheden forventer stigende efterspørgsel efter hotellejligheder i Nuuk og begynder byggeriet af 18 nye hotellejligheder til efteråret

Nordbo, der i en årrække har drevet hotel og overnatningsvirksomhed i Nuuk, forenkler nu organisationen, så virksomheden består af Hotel Nordbo på Vandsøvej og Nordbo i Centrum, der bliver det nye navn for det tidligere Hotel Centerbo, Vandrehjemmet Illu og Nordbo Apartments.

Den nye og forenklede organisation kommer efter en større renoveringsproces, hvor alle virksomhedens hotellejligheder er blevet opgraderet og renoveret med blandt andet nyt inventar og nye tæpper og vinduer.

Bag Nordbo står virksomhedens grundlægger direktør Leif Aagaard og bestyrelsesformanden Allan Bo Jensen.

- Turismen og markedet for overnatninger i den grønlandske hovedstad er inde i en rivende udvikling. I takt med udviklingen er der et voksende behov for gode og moderne overnatningssteder i Nuuk. Her har vi et godt tilbud til byens mange gæster, der i vore dage efterspørger kvalitet til en fornuftig pris, fortæller Leif Aagaard om baggrunden for, at virksomheden det seneste år har investeret et millionbeløb i renoveringen.

- Vi henvender os til en meget bred kundeskare, der både tæller håndværkere, konsulenter og forretningsfolk, der opholder sig i Nuuk i længere perioder for at arbejde, men vi oplever også et stigende antal turister, som kommer til Nuuk for både at opleve byens puls og spændende og for mange udlændinge eksotisk kultur. Desuden er der stor efterspørgsel efter vores vandrerhjems-pakke, der tilgodeser skoler, foreninger, institutioner og backpackeres behov for overnatning under ordentlige og rolige forhold til en virkelig fornuftig pris, siger Allan Bo Jensen.

- Med det seneste års omfattende renovering har vi konsolideret virksomheden, så vi er godt klædt på til at møde de aktuelle behov på markedet, men vi ser også ind i fremtiden, hvor blandt andet den kommende udvidelse af lufthavnen vil skabe en endnu større efterspørgsel.

- Derfor har vi en udvidelse af Hotel Nordbo på tegnebrættet. Til efteråret indleder vi byggeriet af 18 nye hotellejligheder og en morgenmadsrestaurant. Desuden bygger vi ny reception og får også møderum, siger Allan Bo Jensen.

Byggeprojektet skal stå færdig i slutningen af 2019. Herefter råder Nordbo over i alt 70 hotellejligheder.

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Allan Bo Jensen, Tlf +45 40 15 34 00  Mail: info@allanbojensen.gl


6. juli 2017
Nordbo støtter tsunami-ofre
I forbindelse med Tsunamien lørdag den 17. juni i Nordgrønland, har Nordbo til doneret 10.000 kroner til ofrene og de berørte.